Winkelwagen Geen producten

Wiko U Feel Lite

Wiko-U-Feel-Lite
Wiko U Feel Lite Hoesjes


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Groot aanbod ZTE Blade V8 Lite telefoonhoesjes en screenprotectors
 
Scherpe voorwerpen die u tegen uw telefoon aan krijgt, uw sleutel in uw tas of broekzak, een collega die een glas water omvergooit of u laat uw mobiel uit uw handen vallen.
Dit zijn dagelijkse gevaren waarvoor u uw ZTE Blade V8 Lite moet kunnen beschermen. Precies op dit punt komen onze hoesjes goed van pas. Met hoesjes van verschillende model, kleur of formaat bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen wat bij u past. Geen van de hoesjes voegen extra dikte of grootte toe aan uw ZTE zodat het ook netjes oogt.
 
Wallet bookstyle case voor Wiko U Feel Lite
De wallet bookcase biedt de mogelijkheid om papiergeld, bonnetjes en pasjes in hetzelfde hoesje te bewaren. Hierdoor kunt u zelfs even snel weg met alleen uw telefoonhoesje bij de hand!
 
Tpu backcover hoesjes voor Wiko U Feel Lite
Heeft u liever een hoesje wat uw mobiel beschermt tijdens een val of tegen een stoot? Dan kunt u kiezen voor een siliconen case. Dankzij de groeven aan de zijkanten heeft u geod grip over uw mobiel. Deze zijn tevens ook afwasbaar.
 
Flipcase voor Wiko U Feel Lite
Als u toch gaat voor een strak uiterlijk kiest u voor onze echt leren of lederlook flip cases. Deze klappen makkelijk open en dicht met een handomdraai. Tijdens het bellen zit er ook niets dwars.

Kies de juiste hoesje voor uw Wiko U Feel Lite
Al deze hoesjes beschikken over de juiste uitsparingen zodat u uw mobiel niet uit het hoesje hoeft te halen tijdens het maken van een foto of het opladen.

Screenprotector voor Wiko U Feel Lite
Naast het gebruik van een hoesje kunt u er ook voor kiezen om een displayfolie te nemen. Deze beschermt uw scherm tegen krassen en zorgt ervoor dat het na lang gebruik nog de uitstraling heeft als nieuw!

Vindt de ideale Wiko U Feel Lite hoesje 
Wij gaan altijd voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding met een groot aantal keuze.


Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop