Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Producten
326a500217a37ca3d6752c2ce1b98448.jpg
Huawei-Honor-6C-Pro
Huawei Honor 6C Pro Hoesjes


Weergave:
 

Huawei Honor 6C Pro Hoesjes en screenprotector 
Ben je op zoek naar de mooiste en leukste hoesjes voor de Huawei Honor 6C Pro smartphone? of heb je een screenprotector nodig? dan hoef je niet verder te zoeken bij ons ben je namelijk op het juiste adres. Bekijk ons ruime aanbod aan verschillende soorten en kleuren hoesjes voor de Huawei Honor 6C Pro.

Vindt jou ideale hoesje voor de Huawei Honor 6C Pro
Bij ons kan je altijd terecht voor een passend hoesje voor de Huawei Honor 6C Pro smartphone! Wij bieden hoesjes die specifiek op maat zijn gemaakt voor jou Huawei Honor 6C Pro zodat deze naadloos om je smartphone sluiten. Elk hoesje heeft zijn nodige uitsparingen zodat de knoppen en poorten toegankelijk blijven. We hebben simpele backcover die enkel de achter- en zijkant beschermen van de Motorola. Indien je hoesje wil waarbij je ook je pasjes/briefgeld in kwijt wilt kun je ervoor kiezen voor een wallet bookcase. Als je een verticale hoesje wilt met een klepje kun je ervoor kiezen om een flipcase aan te schaffen voor je Huawei Honor 6C Pro. Dankzij ons ruime assortiment kun je kiezen van siliconen hoesjes tot echt lederen covers voor de Huawei Honor 6C Pro.

Beschermglas / screenprotector voor de Huawei Honor 6C Pro​
Het scherm van de Huawei Honor 6C Pro is zeer kwetsbaar en kan bij een val stuk gaan of er kan iets scherps opvallen die krassen veroorzaakt, om dit te voorkomen raden wij naast het gebruik van een beschermhoes om een tempered glass aan te schaffen. De tempered glass beschermt de scherm van de Huawei Honor 6C Pro tegen krassen, stoten en vuil. De tempered glass vangt de klap op als er iets scherps op de scherm valt. Dus het is zeker raadzaam om naast een hoesje ook een tempered glass te bestellen voor de Huawei Honor 6C Pro.