Winkelwagen Geen producten

HTC U11 Eyes

HTC-U11-Eyes
HTC U11 Eyes hoesjes & accessoires


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Beste HTC U11 Eyes hoesjes & accessoires
Ben je op zoek naar de mooiste en leukste hoesjes voor je HTC U11 Eyes smartphone? of heb je een screenprotector nodig? dan hoef je niet verder te zoeken bij ons ben je op de juiste adres. bekijk ons ruime aanbod aan verschillende soorten en kleuren hoesjes voor je HTC U11 Plus. Wij bieden tegen scherpe prijzen hoesjes en accessoires aan voor je HTC U11 Eyes.

Beschermhoes voor uw HTC U11 Eyes
Bij ons kan je altijd terecht voor een passend hoesje voor jou HTC U11 Eyes smartphone! Wij bieden hoesjes die specifiek op maat zijn gemaakt voor jou HTC zodat deze naadloos om je smartphone sluiten. Elk hoesje heeft zijn nodige uitsparingen zodat de knopen en poorten toegankelijk blijven. Selecteer in ons assortiment het model HTC die je hebt, dan komt je gelijk terecht op de overzichtspagina, waar enkel de hoesjes en accessoires voor jou HTC getoond worden. Wij hebben een ruim assortiment voor bijna elk type HTC.

Schermbescherming Tempered glass voor de HTC U11 Eyes
Het scherm van de HTC U11 Eyes is zeer kwetsbaar en kan bij een val stuk gaan of er kan iets scherps opvallen die krassen veroorzaakt, om dit te voorkomen raden wij naast het gebruik van een beschermhoes om een tempered glass aan te schaffen. De tempered glass beschermt de scherm van je HTC U11 Eyes tegen krassen, stoten en vuil. De tempered glass vangt de klap op als er iets scherps op de scherm valt. Dus het is zeker raadzaam om naast een hoesje ook een beschermde tempered glass te bestellen voor je HTC U11 Eyes.


Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop